Søde unikke babybøjler

Da jeg selv var barn, havde jeg en helt unik bøjle i mit skab, orange med tegninger på. Jeg har gemt den i alle disse år, og da jeg selv skulle være mor her i 2011 kom den frem igen.


Jeg synes det kunne være dejligt, at alle bøjlerne i min drengs skab var unikke og håndmalede/designede.

Unikke babybøjler

Mange så dem, og synes de var så fine og ville også gerne have sådanne nogle, enten til deres eget barn eller give væk i gave.
Her kan du se nogle af dem jeg har lavet. De er alle forskellige og noget på begge sider.

Bøjle til dreng

Jeg forsøger at lave bøjlerne så det passer til barnet. Men ofte, hvis det er i dåbsgave kan det være svært at finde på andet end dreng/pige ting. Men så tager jeg udgangspunkt i familien, det kan være at mor er fra Irland, så kommer der en kløver på den ene side, det kan være far er håndværker så kommer der en sav og hammer på.

Søde babybøjler

Men der kan også være stor forskel på dreng/pige ting. En pige kan være en meget feminin pige med svag rosa sløjfer, blonder og små blomstede kjoler og den anden pige er måske mere til stærk pink og orange. Så skal det også ses på bøjlerne.

Håndmalede Babybøjler


Bestil en babybøjle

Jeg tager imod bestillinger, hvis du vil glæde en med en eller flere unikke hjemmelavede bøjler.

1 bøjle koster kr. 60,-
4 bøjler koster kr. 200,-
  • De vil alle være unikke og forskellige ting på begge sider.
  • Send en mail til mig kontakt@blikfang.com og skrive hvor mange bøjler du vil have, barnets navn, alder og gerne et par ord som jeg kan bruge til at finde det personlige præg til bøjlerne.
  • Derefter går jeg i gang og du bedes overføre beløbet for bøjlerne + fragt (kr. 50,-) til min konto (reg 5326 konto 242932 ).
  • Når de er færdige sender jeg dem til dig
  • Priserne er inkl. moms.
Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål så mail kontakt@blikfang.com eller ring tlf: 26273753



Jeg har også lavet en masse "voksen" bøjler og dette er selvfølelig også muligt at bestille.
Inden længe kommer er et nyt indlæg så du kan se flere billeder af forskellige bøjler jeg har lavet.




Lidt om mig.
Jeg hedder Nicoline Louise Roos og arbejde til dagligt som leder af Vallensbæk Børneteater, optræder som Eventyrprinsesse og ejer kostumebutikken BlikfangsKostumer.dk og så blev jeg som sagt mor i 2011.